Köp din slips av oss och få rabatt samt återbäring

Hos Slipslådan hittar du ett stort sortiment av billiga slipsar av högsta kvalitet. Vårt bonusprogram ger dig 10% återbäring på allt du köper online av oss. Du får dessutom rabatt vid köp av tre, fem eller fler slipsar. 
Bli bonuskund idag och få 10% bonus att använda vid nästa köp.

Slipsar på nätet - sedan 2004.

Slipslådan har funnits på nätet sedan 2004 och drivs sedan 2013 av de nuvarande ägarna. Genom egen import kan vi erbjuda dig slipsar av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris online. En snygg slips behöver inte vara dyr och vi erbjuder förutom vårt bonusprogram även mängdrabatter. Köp din billiga slips av oss, vi har någonting för alla smaker!

Vi har hundratals olika typer av mönster och färger i vårt sortiment. Du kan välja och vraka eftersom du får mängdrabatt om du köper flera på samma gång.
 

Så sköter du din slips på bästa sätt.

En slips slits mest när den knyts och öppnas. Det kan löna sig att vara försiktig framförallt vid öppnandet för att den ska hålla så länge som möjligt. Får du en fläck på en av dina slipsar ska du inte tvätta den då det kan göra att den förlorar sin lyster. Prova istället att applicera fläckborttagningsmedel på baksidan. Uppstår det inte några missfärgningar är det bara att applicera på fläcken/fläckarna på framsidan.

 

Slipsförvaring.

Tänk på att alltid lösa upp knuten om du vill ge din slips ett långt liv. Om möjligt ska du låta din slips hänga i garderoben så att veck och rynkor slätar ut sig. Om detta inte är möjligt så kan du förvara dem löst ihop rullade. Slipsar skall alltid förvaras mörkt så att solen inte bleker dem. 

 

Börja värva nu!

När din vän har gjort sitt första köp, får både du och din
vän 50kr att handla för på Slipslådans hemsida.
 
Du får värva så många du vill.
 
Fyll i "Jag vill bli bonuskund" när du gör ditt köp, för att
kunna värva och få bonus.
Gratis frakt.
 
Leverans inom 2  vardagar.
 
Slipsar i 100% siden av högsta kvalité.
Drift & produktion:
Wikinggruppen
start